Colli Del Soligo

Colli Del Soligo

Historien til Colli del Soligo begynte i 1957, for over 60 år siden, da 31 vinprodusenter møttes og som alle delte en kjærlighet til Prosecco, et talent for vinfremstilling og en kjærlighet til området sitt. Gjennom årene ble de et av de viktigste referansepunktene for vinproduksjon i Italia.

Amfiteateret i åsene mellom Conegliano og Valdobbiadene, omgitt av to områder som gir DOC- og “DOCG-status til Conegliano-Valdobbiadene Prosecco, er det som knytter våre ledende produkter sammen.

Colli del Soligo ligger ved foten av disse utrolig bratte åsene, bare 50 km fra Venezia og ikke langt fra Dolomittene.

Druene våre vokser på vinstokker i forskjellige områder i provinsen Treviso, som gjør det mulig for oss å oppnå en variert og diversifisert produksjon som representerer oprinnelsesstedet. Hver flaske gjenspeiler sitt lokale område, fra Conegliano Valdobbiadene Prosecco DOCG, til Asolo Prosecco DOCG og Prosecco DOC Treviso.

I dag har vingården rundt 600 samarbeidende medlemmer som jobber dedikert og tar vare på vinrankene sine dag etter dag, slik at teamet av ønologer kan jobbe med råvarer av høy kvalitet og lage viner som virkelig gjenspeiler området, med en gjenkjennelig og presis identitet.

Kooperativet sine medlemmer har vært, er og vil alltid være, hovedpersonene i en historie som handler om mennesker og idealer, daglig hardt arbeid og med resultater som gir lønn til all innsatsen. 

Vårt utvalg fra Colli Del Soligo

Colli del Soligo

Prosecco Treviso Extra Dry

Colli del Soligo

Prosecco Treviso Brut

Colli del Soligo

Prosecco Treviso Rosé Brut

Colli del Soligo

Asolo Prosecco Superiore Extra Brut

Colli del Soligo

Valdobbiadene Prosecco Extra Dry

Colli del Soligo

Rosé Extra Dry

Colli del Soligo Økologisk

Treviso Prosecco Brut Organic

Colli del Soligo

Prosecco Cuvée Valdobbiadene

Copyright © 2022 Grand Wines. All rights reserved.