Skip to main content

Franciacorta – Italias sprudlende perler!

Franciacorta er Italias svar på Champagne. En liten DOCG-appellasjon i Lombardia, Nord-Italia. Området er kjent for sine musserende viner av høy kvalitet, som er laget på samme måte som Champagne, altså «method classico». Tradisjonelt er Franciacorta ansett for å ha Italias beste musserende vin, med både kompleksitet og finesse.
Og nå er vi så heldige å få hele fire produsenter på besøk – samtidig. Du har nå muligheten til å delta på en Winemaker’s Dinner med produsentene på topp-restauranten i 33. etasje Radisson Blu Plaza Hotell. Du får anledning til å smake ulike stiler fra Franciacorta, tilsammen 8 ulike musserende i kombinasjon med en tilpasset 5-retters meny til kr. 1800,- per person. Påmelding skjer ved å sende e-post til reservations@thetopretaurant.no eller ringe +47 220 58 034 – Velkommen til en sprudlende middag og topp utsikt sentralt i Oslo!
RSVP

Meld deg på her:

The Top Restaurant
33rd Floor, Radisson Blu Plaza Hotel
Sonja Henies plass 3, 0185 Oslo

For spørsmål om produsentene eller andre henvendelser som gjelder vin, kontakt:

jpd@grandwines.no