Skip to main content
Vedova Prosecco

Vedova

Vedova er en anerkjent produsent av Prosecco som ligger i hjertet av Prosecco-regionen i nordøst-Italia. Med en historie som strekker seg over generasjoner, har denne familiedrevne vingården opparbeidet seg et ypperlig rykte for å produsere enestående Prosecco-viner som fanger essensen av sitt terroir og tradisjonene til sine forfedre.

For over 40-år siden begynte Vedova-familien sin reise innen vinproduksjon. I dag er vingården i trygge hender med ny generasjon, som fortsetter å opprettholde verdiene og tradisjonene som er blitt videreført. Denne families innsats og dedikasjon er tydelig til stede i hver flaske de produserer og gjenspeiler en dyp lidenskap for kunsten å lage vin.

Vedova er forpliktet til å produsere Prosecco av høyeste kvalitet, og dette begynner med utvalget av druer. Deres vinmarker er plassert i Conegliano-Valdobbiadene-regionen, et anerkjent område for Prosecco-produksjon. Det unike mikroklimaet, med milde temperaturer og ideell sollys-eksponering, tillater Glera-druen, hoveddruen brukt i Prosecco, å trives og utvikle sine karakteristiske smaker. Vingårdens team pleier nøye vinstokkene året rundt for å sikre at kun de fineste druene blir høstet.

Når druene er høstet ved perfekt modning, bruker Vedova tradisjonelle vinproduksjonsteknikker kombinert med moderne teknologi for å skape sin enestående Prosecco. Druene presses skånsomt, og mosten gjennomgår en kontrollert gjæring for å bevare Proseccoens karakteristiske friskhet og fruktighet. De resulterende vinene er balanserte, sprudlende og elegante, noe som gjør dem til en perfekt følgesvenn for en rekke anledninger.

Vedova Prosecco Brut

Prosecco Brut