Skip to main content

Sabatini

Sabatini er en Italiensk ginprodusent kjent for sin håndverksmessige tilnærming og dedikasjon til å skape førsteklasses, høykvalitets gin. Grunnlagt av Sabatini-familien i Italia, har merket raskt fått anerkjennelse og en lojal følgerskare blant gin-entusiaster over hele verden.

Historien om Sabatini begynner i hjertet av Toscana, der det familieeide destilleriet er plassert blant de bølgende åsene og pittoreske landskapet. Inspirert av den rike botaniske arven i regionen, satte Sabatini-familien seg fore å skape en gin som fanget essensen av Toscana ved å bruke lokalt dyrkede ingredienser og tradisjonelle destillasjonsmetoder.

En av nøkkelfaktorene som skiller Sabatini fra andre er deres hengivenhet til å bruke kun de fineste ingrediensene. Ginen er laget ved å blande ni toskanske botaniske ingredienser nøye utvalgt for sin eksepsjonelle kvalitet og unike smaker. Disse ingrediensene inkluderer einerbær, koriander, irisrot, fennikel, lavendel, olivenblader, timian, verbena og salvie. Hver og en blir grundig valgt ut for å sikre at kun de beste ingrediensene blir brukt i det endelige produktet.

Destillasjonsprosessen som brukes av Sabatini er like grundig og presis. Innholdet destilleres individuelt i små kobbertanker for å trekke ut deres smaker og aromaer før de blir blendet sammen på profesjonelt vis. Detaljfokus gjør at de distinkte egenskapene til hver ingrediens kommer til sin rett, og resulterer i en harmonisk og velbalansert gin.

Sabatini Gin er ikke bare en liten serie premium London Dry Gin, men resultatet av en perfekt kombinasjon av smaker, aromaer, assosiasjoner og historie. Det representerer et nytt kapittel i den eldgamle kulturen mellom Toscana og England.

Sabatini Gin Barrel er en «meditasjonsgin», resultatet av å foredle den høyt verdsatte London Dry Gin på gamle eikefat som en gang inneholdt toskansk Chardonnay. Der innovasjon og tradisjon møtes.

Villa Ugo Gin er en London Dry Gin født ut av lidenskapen og erfaringen til Sabatini-familien, og den opprinnelige Villa Ugo, hundreårsjubileet til familiens toskanske eiendom, har inspirert navnet og duftene til denne einerbær-pregede ginen. Kommer kun i flasker på 1,0 liter.

Sabatini Gin

Gin

Sabatini Barrel Gin

Barrel Gin

Sabatini Villa Ugo Gin

Villa Ugo Gin